CRM voor profit

Betere klantenkennis is motor achter groei.
Archie CRM is ontwikkeld om een helicopterview op je meest actuele relatiegegevens te bieden, zodat er effectieve communicatie met klanten en prospects kan plaatsvinden.

>>> Aanvraag persoonlijke demo
>>> Online brochure 

Technologie

Phones, tablets & PC

Snelle zoekmogelijkheden en één centraal relatiebestand. Overal benaderbaar via internet, smartphones, iPad’s of andere tablets zodat je je werk kunt doen zonder technische belemmeringen.

Cloud Services

Je kunt Archie CRM draaien vanaf je eigen servers of je kunt kiezen voor de Archie Cloud waardoor je geen servers en databaseprogrammatuur nodig hebt.

Oplossingen

Klantinformatie delen

Archie CRM is speciaal ontwikkeld voor intensief relatiecontact. Bij een organisatie zie je de betrokken contactpersonen. Zo heb je de adresgegevens, het GSM-nummer, e-mailadres en de verjaardagen meteen in beeld. Alsook orderintake, herstellingen en service management.

Effectieve verkoopondersteuning

De verkoopondersteuning van Archie CRM analyseert de totale verkoopresultaten. Zo heb je constant inzicht in de behaalde omzet en prognoses, de rol van de concurrentie en de winstbijdrage van een product of verkoper.

Gerichte e-mail en direct marketingacties

Archie CRM geeft de mogelijkheid klanten te identificeren, betere leadgeneratie te realiseren, klantloyaliteit te meten en de winstbijdrage inzichtelijk te maken van ieder marketingprogramma.

Management informatie

Het aansturen van teamleden gebeurt op diverse KPI's. (key performance indicatoren). Analyses over de gerealiseerde omzet alsook de mate waarin het potentieel werd benut. De meer dan veertig analyses worden zowel getalsmatig als grafisch weergegeven.  

Zo beschik je tijdens (sales)bijeenkomsten altijd over de meest actuele gegevens als omzetverloop per klant, groep of segment. Maar ook op product- of artikelniveau.

Reginal Verhofstede

Het gaat pas echt werken als een team besluit het voor zichzelf te doen.

Voor die motivatie zorgen wij.

Reginald Verhofstede
Erkend advies en opleidingsverstrekker