Vrijdag 12 februari van 09:00 tot 11:00 - Inspiratiesessie: Online klantenrelaties bouwen

We hebben het persoonlijke bezoek jarenlang als een manier gezien om uit te drukken hoe belangrijk die klant is. En dat is ook logisch, want hoe gemakkelijk digitale manieren van klantcontact ook zijn, niets maakt zoveel indruk als een persoonlijk face-to-face gesprek.

SAVE THE DATE
Vrijdag 12 februari van 09:00 tot 11:00
(Hier inschrijven)

Toch zul je in deze bijzondere tijd je salestactiek moeten omgooien. Kunnen we op andere manier kijken naar videobellen? Want hoewel digitale communicatie zijn beperkingen kent, liggen er ook heel veel kansen. Online contact met klanten en collega’s zal een plaats blijven innemen, ook als we straks weer persoonlijk bij klanten langs mogen gaan.

Het is straks niet of-of, het is en-en.
Op 12 februari getuigt Barbara Struys over hoe ze vanuit de cultuursector het roer omgooide en ontdekte dat meer impakt mogelijk was.

Reginald Verhofstede
C²RM Teamcoach

A-Switch

----------------------------------------------------------------------

Licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. Deze licentie staat anderen toe mijn werk te verspreiden, remixen en tweaken en staat ook toe dat er verder gebouwd wordt op mijn werk, ook voor commerciële doeleinden, zolang A-Switch maar genoemd wordt als originele maker.