TIP_3 – INSPIRATIESESSIE: HET BENAUWENDE VAN DE ONLINE STILTE

Je stelt een vraag in een online meeting, maar niemand reageert. Of althans, niemand lijkt te reageren: Krijgen ze hun geluid niet aan? Of vinden ze het niet interessant? 

Als de stilte bijt, twijfelen we al snel aan onszelf en dan gaan we die ruimte vullen. We praten onszelf voorbij en begraven de kans op een goed gesprek onder het puin van onze onzekerheid.

SAVE THE DATE
Vrijdag 12 februari van 09:00 tot 11:00
(Hier inschrijven)

Ne meuble pas le silence
Juist in de stilte schuilt kracht, ook online. Want online vergaderen vraagt veel van ons brein. We moeten de vraag horen, nadenken over een antwoord, ondertussen ook nog in de camera kijken om oogcontact te maken (Lees Tip_2 - kijken we naar of naast elkaar) én de knoppen weten te vinden van het geluid.

Met stilte geef je de ander ook tijd om na te denken. Je moedigt aan om te spreken. Bovendien, als iemand jou een vraag stelt of een reactie vraagt, geeft een stilte je ruimte om je antwoord beter te formuleren. 

Omarm de online stilte
In het webinar op 12/2 ontdek je hoe ook jij de stilte in je voordeel kan gebruiken, met enkele concrete handvaten van keynote Barbara Struys.

Reginald Verhofstede
C²RM Teamcoach

A-Switch

----------------------------------------------------------------------

Licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. Deze licentie staat anderen toe mijn werk te verspreiden, remixen en tweaken en staat ook toe dat er verder gebouwd wordt op mijn werk, ook voor commerciële doeleinden, zolang A-Switch maar genoemd wordt als originele maker.