TIP_2 – INSPIRATIESESSIE: Kijken we naar of naast elkaar?

Keynote Barbara Struys: Persoonlijk contact is de hoeksteen van een warme klantenrelatie. Als we elkaar ontmoeten schudden we de hand.

Boeken rond sales raden ons aan oogcontact te maken met onze klant voor meer connectie. Hoe moet dat dan online? Als handen schudden niet meer gaat, maar oogcontact nog wel.

Een andere invalshoek voor een online oogontact
Hoe zou mijn klant mij ervaren als ik tijdens het gesprek naar de deur zit te kijken, of door het raam, of op mijn horloge? Hoe voelt het als iemand de hele tijd naast jou heen kijkt tijdens een gesprek?


SAVE THE DATE
Vrijdag 12 februari van 09:00 tot 11:00
(Hier inschrijven)

Een online oogcontact vraagt iets tegennatuurlijk om goed contact te maken. Als ik wil dat mijn gesprekspartner ervaart dat ik hem aankijk, moet ik IN die kleine camera bovenaan mijn computerscherm kijken. Ik moet als het ware NAAST mijn gesprekspartner kijken. 

Concrete tips voor werkelijk contact
In het webinar op 12/2 geeft keynote Barbara Struys je concrete tips om werkelijk contact te maken, ook online.

Reginald Verhofstede
C²RM Teamcoach

A-Switch

----------------------------------------------------------------------

Licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. Deze licentie staat anderen toe mijn werk te verspreiden, remixen en tweaken en staat ook toe dat er verder gebouwd wordt op mijn werk, ook voor commerciële doeleinden, zolang A-Switch maar genoemd wordt als originele maker.