TIP_1 - INSPIRATIESESSIE: Wordt dit gesprek top of flop?

Keynote Barbara Struys: Je hebt tien seconden. Online nog minder. Op enkele seconden vormen we ons een beeld van iemand. En zeker van iemand die een commerciële relatie met ons wil opbouwen.

Onze zintuigen vertellen intuïtief, voordat ons verstand het beseft, of je betrouwbaar, degelijk of professioneel bent. Het kan gaan om een geur, een kleine opmerking of een houding. Bij een online ontmoeting wordt die eerste indruk nog sneller gevormd omdat we alleen kunnen afgaan op beeld en geluid.

Hoe gaan jullie om met de start van een onlinegesprek?

SAVE THE DATE
Vrijdag 12 februari van 09:00 tot 11:00
(Hier inschrijven)

Vroeger toen het nog mocht
Voor Corona zat ik een kwartier vooraf bij de klant. Ik kon stoom afblazen en focus nemen op het gesprek met de klant. Vandaag merk ik dat ik soms tot een minuut voor mijn afspraak nog e-mails zit te lezen. Wat betekent dit voor mijn aandacht? Hoe zal mijn klant mij ervaren in die eerst cruciale seconden

Wordt dit gesprek bij aanvang top of flop?
Op 12 februari getuigt Barbara Struys over hoe ze vanuit de cultuusector het roer omgooide en ontdekte dat meer impakt mogelijk was.

Reginald Verhofstede
C²RM Teamcoach

A-Switch

----------------------------------------------------------------------

Licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. Deze licentie staat anderen toe mijn werk te verspreiden, remixen en tweaken en staat ook toe dat er verder gebouwd wordt op mijn werk, ook voor commerciële doeleinden, zolang A-Switch maar genoemd wordt als originele maker.